Energetikai innováció a háztartásban: bemutatjuk a digitális fogyasztásmérőt

 

Miközben az energiaköltségek emelkedése aggodalomra ad okot számos háztartásban, az energiafelhasználás hatékony kezelésének igénye sosem volt ilyen aktuális. A megoldás? Egy korszerű eszköz, amely nem csak mér, de tájékoztat is: ismerkedjen meg legújabb digitális fogyasztásmérőnkkel.

Gazdaságosság kézben tartva

Ezzel az innovatív eszközzel a fogyasztás számszerűsítésével nem csak a nagy "energiazabálók" azonosíthatók, hanem a rejtett költségek is feltárulnak. Beállítható az aktuális kWh ár, így az eszköz állandóan követi és mutatja az energiafelhasználás aktuális költségeit.

Kijelző, ami nem hagyja cserben

Az eszköz egyik legfontosabb jellemzője az ergonómikus, jól látható kijelző, amely minden lényeges információt az ujjhegyünk alá hoz: legyen szó áramról, feszültségről vagy éppen a fogyasztott energia költségeiről. Így a felhasználó mindig tisztában lehet jelenlegi energiafogyasztásával.

Biztonság első helyen

A fogyasztásmérő nem csak tájékoztat, hanem védelmet is kínál. Túlterhelés esetén az eszköz azonnal jelez, ezzel is minimalizálva az esetleges károk kockázatát. A beállított teljesítményhatár túllépésekor azonnali figyelmeztetést ad, így mindig a biztonságos üzemmódban működhetnek elektromos eszközeink.

Kiváló kezelhetőség minden generációnak

Az eszközt úgy terveztük, hogy minden korosztály számára könnyen kezelhető legyen. A négy egyszerű, de hatékony gomb segítségével minden funkció gyorsan és egyszerűen elérhető, melyek világos, könnyen értelmezhető ikonokkal vannak ellátva.

 

fogyasztasmero.jpg

 

Technológia a csúcson

Az eszköz a következő műszaki tulajdonságokkal büszkélkedik:

  • Feszültség: 230 V / 50 Hz
  • Üzemi áram: legfeljebb 16A
  • Maximális teljesítmény: 3680 W
  • Időintervallum mérése: 0 másodperc - 9999 nap
  • Széles skálájú teljesítmény-, feszültség- és frekvenciakijelzések
  • Kompakt tervezés: 15 cm magasság, 7,5 cm hosszúság, 8 cm szélesség
  • Súly: csomag nélkül 0,24 kg, csomagolva 0,25 kg

fogyasztasmero2.jpg

Egy lépéssel előre

A digitális fogyasztásmérőnkkel az energiagazdálkodás új dimenzióba lép. Azoknak kínál megoldást, akik nemcsak tudni akarják, mennyit fogyasztanak, hanem azt is, hogyan használják fel az energiát. Merítsen inspirációt technológiánkból és vegye kezébe saját energiafelhasználását!

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Digitalis-fogyasztasmero