Az otthonok biztonsági pajzsa: Szőnyeg csúszásmegelőző betét

Egy otthon hangulata és melegsége sokszor elképzelhetetlen volna puha, gondosan kiválasztott szőnyegek nélkül.

De mi van, ha a szőnyegek nem csak dekoratívak, hanem potenciális veszélyhelyzetet is teremtenek? Itt van a megoldás: egy innovatív eszköz, ami egyenlő arányban kínál stílust és biztonságot – a csúszásgátló betét készlet.

Az otthonok megőrzője

Ez a készlet nem csak egy egyszerű alátét, sokkal többet ígér. A csúszós szőnyegek által okozott balesetek, különösen a fiatalok és idősek között, nem ritkák. Ezzel a készlettel a szőnyegek helyben maradnak, minimalizálva a balesetek kockázatát.

Mi lenne, ha egy olyan megoldást kínálnánk, ami nem hagy nyomot a padlón? Pontosan erre való a csúszásgátló betét. A maradék nélküli kialakítás garantálja, hogy a padló makulátlan marad, míg a szőnyeg stabilan helyén áll. 

Meghosszabbított szőnyeg élettartam

Az idővel a szőnyegek elkopnak, különösen a gyakran használt területeken. Eredményképpen a szőnyegek élettartama rövidebbé válik. Ez a készlet ezt a problémát is orvosolja.

csuszasgatlo.jpg

 

Univerzális használat minden padlón

Ez a készlet univerzális – működik bármilyen padlón, legyen az parketta, mázas csempe vagy bármely más anyag.

Kitartó és egyszerű karbantartás

Nemcsak rendkívül tartós, hanem környezetkímélő is, mivel újrahasznosítható. Egy gyors tisztítás - sima víz és tisztítószer kombinációjával - és már újra használható.

Észrevétlen, de hatékony

Bár az alátétek a szőnyeg alatt rejtőznek, munkájukat csendben, de hatékonyan végzik. Az elegáns design gondoskodik róla, hogy még ha pillanatokra is láthatóvá válnak, stílusosak maradnak.

A készlet tartalma:

8 darabos csúszásgátló betét áll rendelkezésre a készletben: 4 gumírozott és 4 öntapadós változatban. Minden egyes darab gondosan csomagolva érkezik, biztosítva a termék minőségét.

csuszasgatlo1.jpg

A csúszásgátló betét készlet a tökéletes megoldás mindazoknak, akik nemcsak otthonuk esztétikájára, de biztonságára is figyelnek.

Egy ilyen kis beruházás hosszú távon kifizetődő lehet, megóvva a családot és a lakást a nem várt balesetektől. Minden háztartás számára nélkülözhetetlen.

 

csuszasgatlo2.jpg

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Csuszasgatlo-betet-szonyeg-ala-4db