Az új korszak kiegészítője a bicikliseknek: Az exkluzív hőtartó biciklis táska

Már hallottál olyan biciklis táskáról, ami nem csak divatos, hanem rendkívül hasznos, és képes az ételek és italok hőmérsékletét konzisztensen tartani? Az exkluzív hőtartó táska az, ami minden kerékpáros kaland során elengedhetetlen lehet!

Stílus és praktikum keveredése

Ez nem egy átlagos kerékpáros táska. Az exkluzív hőtartó táska gondoskodik róla, hogy a táskában lévő étkek és italok folyamatosan a kívánt hőmérsékleten maradjanak, legyen az egy délutáni piknik a szabadban vagy egy városi kerékpározás.

A legjobb láthatóságért és biztonságért

A táska fényvisszaverő tulajdonságai azt garantálják, hogy bármilyen körülmények között is jól látható maradj, ezáltal javítva a te és mások biztonságát az utakon.

Funkcionalitás és megbízhatóság

Az exkluzív hőtartó táska tervezése az egyszerű használat és stabil rögzítés elve mentén készült. A dupla tépőzár rendszer biztosítja a táska stabil és megbízható illeszkedését bármely kerékpáros csomagtartóhoz.

 

kerekpartaska.jpg

 

Impozáns tárolókapacitás és extra tulajdonságok

A táska 9 literes belső terének köszönhetően minden 

nélkülözhetetlen tárgyad elfér benne. A mellékelt állítható vállpánt további kényelmet biztosít, ha éppen nem a biciklin viszed.

Műszaki adatok:

  • Szín: Elegáns fekete
  • Anyag: Poliészter, kombinálva az alumínium fólia hőszigetelésével
  • Hőmegtartás: Igen
  • Pánt mérete: 75-135 cm között szabályozható
  • Méretek: 40x18x17 cm
  • Súly: 320 g (367 g csomagolva)

A doboz tartalmaz egy táskát és egy levehető vállpántot.

kerekpartaska2.jpg

 

Az exkluzív hőtartó táska a kerékpárosoknak kínált stílus és funkcionalitás harmonikus egyesülését testesíti meg. Ezzel a táska modellel a biciklizés élménye új szintre emelkedik!

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Kerekpar-termal-taska-csomagtartora