Merüljön el a tisztaság új világában: Deerma CM1300

A modern otthonok új kihívásokkal szembesítenek minket, különösen amikor a tisztaságról és az egészségről van szó. A Deerma CM1300 nemcsak ezeknek a kihívásoknak felel meg, hanem újradefiniálja a tisztaság fogalmát!

1. Egyedülálló tisztítási rendszer

Az atkáktól és a portól való megszabadulás sosem volt ennyire egyszerű. Az UV technológia és a percenkénti 8000 ütés kombinációjával a Deerma CM1300 feltárja az igazi mélységi tisztítás titkát.

2. Bárhol és bármikor

Az ultra-könnyű kialakításnak és a rugalmas, 4,2 méteres kábelnek köszönhetően a Deerma CM1300 ideális otthoni és autós használatra egyaránt.

3. Hatékony eszközök minden szennyeződés ellen

A három különböző kefefej lehetővé teszi, hogy az Ön otthona minden zugában és sarkában győzedelmeskedjen a por és az atkák felett.

4. Okos UV védelem

A Deerma CM1300-ban lévő infravörös szenzorok biztosítják, hogy az UV fény csak akkor működjön, amikor a készülék a kívánt felülethez ér. Így az UV technológia csak ott hat, ahol kell.

5. Lenyűgöző szívóteljesítmény

A Deerma CM1300 két különböző szívóerővel rendelkezik, amelyek alkalmazkodnak a különböző takarítási igényekhez. Legyen szó a mindennapi tisztításról vagy a nagytakarításról, a Deerma mindig készen áll a kihívásra.

6. Friss levegő, tiszta otthon

A Deerma CM1300 kiváló szűrőrendszere biztosítja, hogy Ön és családja csak a legtisztább levegőt lélegezze be, miközben a por és az allergének távol maradnak.

7. Egyszerűség a mindennapokban

Az egyszerű kezelhetőség és az intuitív dizájn azoknak is lehetővé teszi a készülék használatát, akik még sosem használtak ilyen porszívót. A Deerma CM1300 minden részlete a felhasználó kényelmét szolgálja.

 

poratkaszivo3.jpg

 

  • Deerma CM1300 innovatív porszívó

  • Rezgő UV kefefej a mélytisztításhoz

  • 2 az 1-ben multifunkcionális kefefej

  • Széles kefefej a nagyobb felületekhez

 

poratkaszivo1.jpeg

 

A Deerma CM1300 nem csak egy új porszívó, hanem egy forradalmi lépés a tisztább, egészségesebb otthon felé. Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hogy új szintre emelje az otthoni tisztaságot és kényelmet!

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Deerma-CM1300-poratka-porszivo