Az új kor kihagyhatatlan autós kiegészítője: 230V / 12V hordozható kompresszor

 

Amikor az utazás közben a kerekek hirtelen leeresztenek vagy a strandon a felfújható játékokat kellene használatba venni, jól jön egy megbízható segítség. Ezen igényekre válaszul érkezett a 230V / 12V hordozható autós kompresszor, az autós kiegészítők új csillaga.

Milyen előnyöket tartogat a kompresszor?

Ez a lenyűgöző autós légkompresszor már a küllemével is bizalmat kölcsönöz. Stabil, erős és mégis könnyen kezelhető, így ideális társ minden út során.

Rugalmas tápellátás a változó körülmények között

A kompresszor azon előnye, hogy képes működni mind a 12 V-os autós aljzatról, mind a 230 V-os hálózati áramról, garantálja a felhasználói kényelmet. Ezen tulajdonságával mindig és mindenhol az ön szolgálatában áll.

Megbízhatóság minden kerékpáros és autós számára

A kerekek megfelelő nyomása elengedhetetlen a biztonságos utazáshoz. Ennek tudatában a kompresszor egy gyors és hatékony megoldást kínál nem csak az autósok, de a biciklisták számára is.

Univerzális segítség a kikapcsolódáshoz

Ezen túl, a kompresszor minden olyan helyzetre felkészült, ahol levegőre van szükség: legyen az strandjáték, matrac vagy akár egy labda. A különböző méretű fúvókákkal a készülék minden igényt kielégít.

Technológia a részletekben

Nyomási potenciál: Ezen kompresszor lenyűgöző 250 PSI, azaz 18 kg/cm3 nyomással képes dolgozni, így maximális eredményességet biztosít

Légtömlő: Az 50 cm-es légtömlő egy innovatív elzárószeleppel van ellátva, így a használat során maximális hatékonyság és biztonság garantált

Fúvókák: A különböző fúvókák gondoskodnak arról, hogy minden eszköz számára a tökéletes megoldás rendelkezésre álljon

Precíziós manométer: A beépített nyomásmérő segítségével pontosan ellenőrizhető és szabályozható a levegő mennyisége

autoskompresszor.jpg

Felhasználócentrikus tervezés és kivitelezés

A kompresszor kialakításánál az egyszerűség és a funkcionalitás volt a fókuszban. Az elzárószelepnek köszönhetően a levegőt csak a kívánt irányba engedi, így a munkafolyamatok során minden a legnagyobb rendben zajlik.

 

autoskompresszor1.jpg

 

Az 230V / 12V hordozható autós kompresszor ötvözi a modern technológia adta lehetőségeket a mindennapi használati kényelemmel. Ha egy olyan eszközt keres, ami új szintre emeli az úti készültséget, ez a kompresszor az ideális választás. Látogasson el weboldalunkra további részletekért, és tapasztalja meg az új generációs kényelmet!

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/230V-12V-hordozhato-autos-kompresszor-manometerrel