Az irodai komfort forradalma: szék lábtartóval

Az iroda nem csupán egy munkavégző helyiség; az a tér, ahol nap mint nap kreativitásunkat és elszántságunkat teszteljük. Az eredményesség és az erőfeszítés mellett az iroda eszközeinek ergonómiája is kulcsfontosságú. Ma egy olyan irodai széket ismertetünk Önnek, mely a kényelem, stílus és praktikum triójaként képes megváltoztatni a munkanapjait.

Egyensúly a dizájn és a használhatóság között

A szék krémszínű, eko bőr bevonata azonnal lenyűgöző látványt nyújt. Azonban nem csupán esztétikailag tűnik ki; annak ergonómikus kialakítása következtében az ülőfelület kényelmes és egészséges testtartást tesz lehetővé, az integrált dupla szivacsréteggel együtt.

Az ergonómia újradefiniálva

Az irodai szék koncepciójának középpontjában a felhasználó állt. Az ülőrész, a háttámla és az állítható könyöklők együttes hatásával biztosítja a test optimális támasztását a munkaidő alatt. A kiegészítő fejtámla pedig gondoskodik a fej és a nyak megfelelő alátámasztásáról.

 

irodaiszek1.jpg

 

A minőség minden részletben megmutatkozik

A fényes krómozott acélalap nem csak esztétikailag teszi vonzóvá a széket, hanem biztosítja annak tartósságát és stabilitását is. A gumi kerekeknek köszönhetően a szék könnyen mozgatható, míg a beépített lábtartó tökéletes pihenőhely a lábak számára.

 

irodaiszek2.jpg

 

Műszaki paraméterek

-Kivitelezés: Eko bőr
-Alapzat: krómozott acél
-Kerekek: gumi
-Szabályozhatóság: pillangókar rendszer
-Maximális teherbírás: 130 kg


-Méretek:
-Szék (szélesség/magasság): 51 x 46 cm
-Háttámla (szélesség/magasság): 66 x 50 cm
-Teljes méret (szélesség/magasság): 102-110 cm
-Lábtartó (szélesség/magasság): 38 x 22 cm
-Súlya: 16 kg

 

Ez az irodai szék új sztenderdeket állít az irodai kényelem és ergonómia terén. Több, mint egy tárgy – egy eszköz a hatékonyság és az egészség növelésére. Tapasztalja meg Ön is, hogy milyen, amikor a minőség és a funkció tökéletes összhangban van egymással!

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Irodai-szek-labtartoval-forgathato-eko-bor-65x102