Karácsonyi csillagos fényfüggöny - színes

A karácsonyi csillagos fényfüggöny egy lenyűgöző, modern dekorációs elem, amely az ünnepi időszakban különleges fényt visz otthonokba és irodákba. Ez a termék a hagyományos karácsonyi díszítés és a legújabb technológiai innovációk harmonikus kombinációját képviseli.

Műszaki adatok

Ez a fényfüggöny 138 színes LED lámpával rendelkezik, amelyek varázslatos fényjátékot teremtenek. Ezek az energiatakarékos LED-ek nemcsak a vizuális élményt gazdagítják, hanem a környezettudatos gondolkodást is elősegítik, alacsony energiafogyasztásukkal csökkentve a környezeti terhelést.

A függöny USB-portról működik, ami nagyfokú rugalmasságot és könnyű hordozhatóságot biztosít. A 2 méteres tápkábel elég hosszú ahhoz, hogy kényelmesen elhelyezhető legyen, míg a függöny teljes hossza 5 méter, ami optimális a legtöbb helyiség számára.

A mellékelt távirányítóval könnyedén választhatunk a különféle világítási módok között, beleértve 8 különböző programot, a fényerő-szabályozást és az időzítő funkciót, ami automatikus be- és kikapcsolást tesz lehetővé.

 

csillagosfenyfuggony1.jpg

 

Dizájn és méretek

A fényfüggöny két különböző méretű csillagból áll: a nagyobbak 20 cm x 15 cm-esek, míg a kisebbek 9 cm x 9 cm-esek. A csillagok közötti 27 cm-es távolság elegáns és harmonikus látványt nyújt. A 3 méter hosszú világító rész lehetővé teszi, hogy a függöny látványosan lehulljon a kívánt felületről.

 

csillagosfenyfuggony2.jpg

 

Biztonsági előírások és minőségi tanúsítványok

A fényfüggöny CE tanúsítvánnyal rendelkezik, ami megerősíti, hogy megfelel az Európai Unió szigorú biztonsági és minőségi előírásainak. Fontos, hogy a fényfüggönyt ne vágjuk el, mivel ez a biztonságos működését veszélyeztetheti.

 

csillagosfenyfuggony.jpg

 

Környezetbarát és energiatakarékos működés

Az energiatakarékos LED-ek nem csak a környezeti hatásokat minimalizálják, hanem hosszú távú költségmegtakarítást is biztosítanak az alacsony energiafogyasztás révén.

A karácsonyi csillagos fényfüggöny tökéletes választás mindazoknak, akik karácsonyi hangulatot szeretnének teremteni otthonaikban vagy munkahelyükön. Modern kialakítása, energiahatékonysága és egyszerű kezelhetősége révén kiválóan megfelel a mai kor igényeinek. A távirányító segítségével könnyedén szabályozhatjuk a világítási módokat, így egyéni igényekhez igazíthatjuk a fények játékát.

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Karacsonyi-csillagos-fenyfuggony-szines