Projektoros kreatív állomás kis rajzművészeknek

A projektoros kreatív állomás kis rajzművészeknek egy innovatív és szórakoztató eszköz, amely a rajzolás és festés világába vezeti be a gyerekeket. Ez a különleges állomás egy projektorból és különböző rajzeszközökből áll, amelyek ötvözik a hagyományos kézművességet a modern technológiával. A termék célja, hogy fejlessze a gyerekek kézügyességét, kreativitását és finommotoros készségeit, miközben óriási szórakozást nyújt számukra.

Jellemzők és funkciók

  • Projektor: A készülék magja egy beépített projektor, amely képes különböző képeket vetíteni a rajzfelületre. Ez a funkcionalitás segít a gyerekeknek könnyedén lekövetni és megrajzolni a kivetített képeket.
  • Állítható magasság: A projektor magassága 26-tól 37 cm-ig állítható, így biztosítva, hogy minden gyermek számára kényelmes legyen a használata.
  • Diakorongok: A csomag tartalmaz négy cserélhető diakorongot, mindegyiken nyolc különböző képpel. A témák között szerepelnek állatok, tengeri élőlények, járművek és gyümölcsök, biztosítva a változatosságot.
  • Színes filctollak: A csomagban található nyolc élénk színű filctoll, amelyekkel a gyerekek színezhetik a képeiket.
  • Energiaellátás: A projektor működtetéséhez szükséges 3 db AA típusú ceruzaelem nem tartozék, így azt külön kell beszerezni.

Fejlesztő hatások

A projektoros kreatív állomás használata során a gyerekek finommotoros készségeiket, kézügyességüket és kreativitásukat fejleszthetik. A különböző témájú és színes képek révén a gyerekek szókincse és ismeretei is bővülnek. A projektor segítségével a gyerekek megtanulják, hogyan kövessenek egy adott mintát, fejlesztve ezzel a szem-kéz koordinációt, amely fontos szerepet játszik az írás és egyéb hasonló tevékenységek elsajátításában.

Ajándékozási tippek

A projektoros kreatív állomás ideális választás lehet ajándékként. Legyen szó születésnapról, ünnepekről vagy bármilyen különleges alkalomról, ez a kreatív állomás minden bizonnyal örömet okoz a kis művészeknek. A termék különlegessége és hasznossága miatt minden gyermek számára értékes és emlékezetes ajándék lehet.

Kiemeljük egyszerű használatát, a sokféle képet, amely inspirálja a gyerekeket, és a kiváló minőségű kiegészítőket. A szülők gyakran említik, hogy gyermekeik órákon át elmerülnek a rajzolásban, örömmel fedezik fel az új témákat, és izgatottan mutatják be alkotásaikat.

 

projektorosallomas.jpg

 

  • Összeszerelés: A projektor összeszerelése egyszerű és gyors. A csomaghoz tartozó használati útmutató részletesen vezeti végig a szülőket az összeállítási folyamaton.
  • Diakorong cseréje: A diakorongok cseréje könnyed, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy maguk is változtathassanak a témákon.
  • Biztonság: A termék biztonságosan használható, minden része gyermekek számára lett tervezve, éles szélek nélkül.
  • Tisztítás és karbantartás: A készülék tisztítása egyszerű, egy nedves ronggyal eltávolítható a por és egyéb szennyeződések.

Gyakori kérdések és válaszok

  • K: Milyen korosztálynak ajánlott a termék?
  • V: A projektoros kreatív állomás körülbelül 3 éves kortól ajánlott, de a gyermek érdeklődésétől és képességeitől függően idősebb gyermekek számára is megfelelő lehet.
  • K: Milyen típusú elemekre van szükség a projektorhoz?
  • V: A projektor 3 db AA típusú ceruzaelemmel működik, amelyek nem tartozékok.
  • K: Könnyen tisztítható a készülék?
  • V: Igen, a projektor és tartozékai egyszerűen tisztíthatóak, nedves ruhával könnyen eltávolítható a por és a szennyeződések.

 

projektorosallomas2.jpg

 

A projektoros kreatív állomás kis rajzművészeknek egy kiváló eszköz a kreativitás és kézügyesség fejlesztésére. A változatos témák, a színes képek és az egyszerű kezelhetőség egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék izgalmas és tanulságos időtöltést biztosítson minden gyermek számára.

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Projektoros-kreativ-allomas-kis-rajzmuveszeknek