Állati tematikájú hűtőmágnes készlet – 42 db: Több mint puszta dekoráció

A konyha az otthonunk szíve, ahol a hétköznapok apró örömei bontakoznak ki – legyen az a frissen főzött kávé illata, egy hideg üdítő vagy egy gondosan elkészített vacsora. És mennyire különleges lenne, ha a hűtő ajtaját az állatvilág különlegességeivel boríthatnánk be? És ha azt mondanánk, hogy ezek a mágnesek nemcsak dekoratívak, hanem tanítanak is? Fedezd fel a 42 részes állati hűtőmágnes készletet!

Lenyűgöző választék és design

A 42 mágnes nem csak a sokféleségével hívja fel magára a figyelmet, de a minőségével is. Minden mágnes különböző állatot ábrázol, a kedvencektől, mint a cica vagy a kutyus, az egzotikusabbakig, mint a kivi madár vagy az okapi. Az állatokat élénk színekkel és részletesen jelenítik meg.

Játékos angol nyelvtanulás

Az angol nyelv tudása manapság alapkövetelmény. Micsoda ötlet, hogy ezzel a mágnessel még a legfiatalabbak is könnyen megjegyeznek új angol kifejezéseket! Minden mágnesen az állat angol neve szerepel, így a kicsik játékosan tanulhatnak. Elképzelheted őket, ahogy a "giraffe" vagy "elephant" szavakat gyakorolják a képek tanulmányozása közben!

Kimagasló minőség és funkcionalitás

A mágnesek strapabíró műanyagból készültek, így a gyerekek biztonsággal játszhatnak velük. Az erős mágnesnek köszönhetően stabilan maradnak a hűtőn vagy akár egy mágneses táblán. Ideálisak emlékeztetők, rajzok vagy iskolai órarendek rögzítésére is. A mágnesek ráadásul egy elegáns fém dobozban érkeznek, ami megkönnyíti a tárolást.

allatoshutomagnes.jpg

 

Tanulás és kreativitás

A 42 állati mágnes nem csupán díszítő elem. A gyerekek órákon át elmerülhetnek a játékban, miközben új dolgokat tanulnak. Az állatok felismerése, az angol szavak gyakorlása vagy kis történetek alkotása mind hozzájárul a gyerekek fejlődéséhez.

allatoshutomagnes1.jpg

 

Főbb jellemzők:

  • Szín: változatos
  • Anyag: műanyag
  • Darabszám: 42
  • Téma: állatok
  • Csomagolás mérete: 19 x 14 x 4,5 cm
  • Súly: 0,25 kg
  • Teljes csomag súlya: 0,4 kg
  • Tárolás: fém doboz

Tehát, ha olyan kiegészítőt keresel, ami nem csak szépít, hanem oktat és szórakoztatást is nyújt a gyermekeknek, akkor ez a 42 darabos állati hűtőmágnes készlet a tökéletes választás. 

Adj még több színt és élményt a konyhádhoz!

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Allatos-hutomagnesek-42db