A jelenkori kényelem: 180 x 130 cm fűthető takaró

A hűvös időszakok és éjszakák nem jelentenek többé kihívást, hiszen az új elektromosan fűtött takaróval a melegség mindig csak egy gombnyomásra van. A hideget könnyedén elfelejtheti ezzel a kiváló eszközzel, melynek segítségével meghitt és kényelmes légkört teremthet.

Első osztályú anyag és elegáns megjelenés

Takarónkat két réteg finom flanel borítja, melynek köszönhetően kivételes a tapintása és a stílusa. A belseje strapabíró, de ugyanakkor rendkívül kellemes érintésű poliészterből készült, biztosítva az eszköz hosszú távú használatát és tartósságát.

Egyszerű irányítás az optimális használatért

Ezen kivételes takaróhoz egy intuitív távirányítót is adunk, amely segít a felhasználónak a kívánt hőfok és az időtartam beállításában, így garantálva a tökéletes komfortot és a felhasználói biztonságot.

Gyors és biztonságos használat

A takaró a beépített termosztátnak hála nem csak gyorsan, de egyenletesen is képes felmelegedni. De semmi ok az aggodalomra a túlmelegedés kapcsán! Az eszköz beépített hővédelemmel rendelkezik, így egész éjjel biztonságosan használhatja.

futhetotakaro.jpg

 

Kényelem pároknak is

Az 180 x 130 cm méretű elektromos takaró ideális ahhoz, hogy két ember is kényelmesen használja. Legyen szó egy romantikus filmről vagy egy hideg téli estéről, ez a takaró a legjobb választás

futhetotakaro3.jpg

 

Egyszerű tisztítás és gondozás

Amikor a takarót terveztük, kiemelt szempont volt a könnyű tisztíthatóság. Csupán vegye le a tápkábelt, és 30°C-on vagy alatta mossa ki. A vezeték és a csatlakozó eltávolítható, így a takarót az elektromos részek nélkül is használhatja.

Technikai adatok:

  • Anyag: Poliészter
  • Méret: 180 x 130 cm
  • Tisztítás: Vezeték nélkül, 30°C-on
  • Kábel hossza: Kb. 2 méter
  • Hővédelmi funkció: Igen
  • Integrált termosztát: Igen
  • Teljesítmény: 120 W
  • Hálózati feszültség: 230 V

 

futheto1.jpg

 

Az új elektromosan fűtött takarónkat azoknak terveztük, akik a hideg napokon sem szeretnének lemondani a kényelemről és az esztétikáról. Minden egyes részletét a felhasználói kényelem érdekében alakítottuk ki. Fedezze fel és élvezze a modern technológia és a kiváló anyagok harmóniáját!

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Elektromos-futheto-takaro-180x130cm