Oprit X7: Az okosóra mely újraértelmezi a modern életstílust - Pink-rose gold eleganciában

A digitalizáció korában az Oprit X7 okosóra azon túl, hogy mutatja az időt, egy mindenre kiterjedő életmódtanácsadóvá válik. Ez a rafináltan elegáns pink-rose gold árnyalatú készülék, nem csupán egy divatos kiegészítő, hanem az aktív és tudatos életvitel hű társa.

Lépésről lépésre velünk

Az X7 a nap minden percében mellettünk van. Számlálja lépéseinket, figyeli aktivitásunkat és rögzíti az általunk elégetett kalóriákat. Az alkalmazáson keresztül pedig egyértelmű áttekintést kaphatunk fizikai aktivitásunkról.

Átfogó egészségfigyelés

Az X7 nem csak az időt mutatja, de nap, mint nap gondoskodik rólunk. A készülék pulzus-, vérnyomás-, és véroxigénszint-mérő funkcióinak köszönhetően könnyedén követhetjük egészségi állapotunk alakulását.

Sportban a legjobb partner

Az Oprit X7 multisport funkciója lehetővé teszi, hogy bármilyen fizikai aktivitást végezzünk, a legpontosabb információkat szolgáltatja. Túrázás, futás, gyaloglás vagy biciklizés – mindig tudni fogjuk, hol tartunk.

Pihenés az Oprit X7 fókuszában

Mindenki számára esszenciális a megfelelő alvás. Az X7 az alvási szokásokat nem csak figyeli, hanem értékeli is, így pontos képet kaphatunk pihenésünk minőségéről.

Mindig kapcsolatban

A világ soha nem áll meg, és az Oprit X7 ezt jól tudja. SMS-ek, hívások, app értesítések – mindig tájékozottak lehetünk az okosóra segítségével.

 

okosora2.jpg

 

Egyedi stílus az alkalmazásban

Az X7 nemcsak funkcionális, de stílusos is. Az alkalmazáson belül számtalan egyedi óraszámlap közül válogathatunk, vagy akár saját képeinkkel is személyre szabhatjuk.

Az elemek ellen védve

A változékony időjárás sem okoz gondot az X7-nek, köszönhetően az IP67-es vízállósági besorolásának. Legyen eső vagy napsütés, az óra megbízhatóan működik.

Funkciók, melyek elengedhetetlenek

Az X7 számos hasznos funkcióval rendelkezik, melyek az életünket könnyítik meg: zenevezérlés, készülék keresése, kameravezérlés és még sok más. Bluetooth kapcsolattal egyszerűen és gyorsan összeköthető más eszközökkel.

 

okosora3.jpg

 

  • Az elegáns Oprit X7 okosóra pink-rose gold színben
  • USB töltőkorong

Az Oprit X7 okosóra azok számára lett tervezve, akik a mindennapjaikban egy modern és megbízható társra vágynak. A legújabb technológia és az elegáns dizájn tökéletes harmóniája.

 

A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

https://webaruhaz.akcioleso.hu/Oprit-x7-okosora-pink-rose-gold